МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА
Педагошка служба

ПОВИК ЗА ИСКАЖУВАЊЕ НА ЈАВЕН ИНТЕРЕС
за авторски тимови за основно и средно образование

Заинтересираните авторски тимови потребно е да достават пријава за авторски тим до Архивата на Педагошката служба –ул.„Св.Кирил и Методиј„ 54- Скопје, заклучно со 22.10.2015 година. (пријавата може да се преземе ТУКА).


Министерството за образование и наука ги известува заинтересираните дека не е обврзано да склучи договор со авторските тимови.

Авторски тимови ќе се формираат за следните наставни предмети:

1. Иновации и претприемништво за II година на гимназиското и средното уметничко образование

2. Јазик и култура на Власите (изборен предмет) VII одделение во деветгодишно основно образование,

3. Јазик и култура на Власите (изборен предмет) VIII одделение во деветгодишно основно образование,

4. Јазик и култура на Власите (изборен предмет) IX одделение во деветгодишно основно образование,

 

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook