Одбрани кандидати кои ќе бидат корисници на стипендијата ,,Борис Трајковски"  за студии од втор циклус за извршната МБА програма на универзитетот Шефилд за академската 2015/2016

 

 1. Анастасова Павлина
 1. Арсовски Дарко
 1. Беџети Агрон
 1. Билбиловска Александра
 1. Герасимовска Жаклина
 1. Ивановски Виктор
 1. Илиевска Катерина
 1. Јованова Весна
 1. Јосифовски Јане
 1. Карајанова Марија
 1. Костовска Оливера
 1. Младеновски Филип
 1. Наумовска Ивана
 1. Поповски Анте
 1. Попоска Елизабета
 1. Ристовска Катерина
 1. Тодоров Мартин
 1. Филиповски Јосиф
 1. Франгова Невенка
 1. Шумановска Ана