Повик за предлози CERIC-ERIC е отворен. Аплицирајте тука: https://vuo.elettra.trieste.it/
CERIC-ERIC, Централно-европски истражувачки инфраструктурен конзорциум, CERIC-ERIC, Central European Research Infrastructure Consortium,,нуди пристап до повеќе од 50 комплементарни инструменти и две лаборатории за поддршка за мултидисциплинарни истражувања во сите области на науката за материјали и нанотехнологијата.
Истражувачите од целиот свет можат да аплицираат за бесплатен пристап, под услов да се објават резултатите и да се потврди од CERIC.

Рокови за овој повик
• Март 2, - 17ч. да имате претходна евалуација и можност да го подобрите вашиот предлог.
• Март 31,- 17ч. се препорачува само за експертски корисници на сите потребни техники.

Сите потребни информации во врска со повикот се достапни во линкот. https://www.ceric-eric.eu/users/call-for-proposals/ or contact us at Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook