Твининг проект “Понатамошно подобрување на системот за развој и имплементација на Националната рамка на квалификации”, реф.бр: MK 13 IPA SO 02 15, што се реализира во рамки на Инструмент за претпристапна поддршка (ИПА) Компонента IV – Развој на човечки ресурси 2007-2013 има потреба од ангажирање на:

1) Преведувач/толкувач со полно работно време

Целта на проектот е да се зајакнат националните капацитети за ефективно и ефикасно функционирање на системот за Националната рамка на квалификации.
Времетраење на договорот: 3 месеци (индикативен период: 21 јули 2017 до 17 октомври 2017).
Локација: Министерство за образование и наука, Св.Кирил и Методиј бр.54, 1000 Скопје
Датум на вработување: 21 јули 2017.
Лица кои имале било каков договор за ангажман со државната администрација во претходните шест месеци нема да бидат земени предвид за оваа позиција.

Повеќе информации се достапни во документот на македонски и англиски јазик во прилог.

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-mk-2

Заменик министер за образование и наука

Screenshot 2

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2  

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie 

NPV MK web banner

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook