MISIONI

i Ministrisë për Arsim dhe Shkencë

të Republikës së Maqedonisë

Ministria për Arsim dhe Shkencë ka mision ta zhvillojë arsimin dhe sistemet edukative arsimore në Republikën e Maqedonisë, ta zhvillojë shkencën, arritjet shkencore dhe risitë përmes aplikimit të parimeve të kualitetit, ekonomizimit, përgjegjësisë qytetare dhe të lidhshmërisë me tregun e punës. Me aplikimin e këtyre parimeve do të mundësohet edhe pjesëmarrje e barabartë e Republikës së Maqedonisë në proceset integruese Evropiane arsimore, ekonomike dhe politike.

MON-logo-14-ALB

VIZIONI

i Ministrisë për Arsim dhe Shkencë

të Republikës së Maqedonisë

Ministria për Arsim dhe Shkencë ka vizion t’i promovojë vlerat dhe bazat kualitative të  arsimit dhe shkencës si çelës për përmirësimin e kualitetit të jetës në mbarë shoqërinë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook