Programi i Evropës Qendrore për këmbim në fushën e studimeve universitare (CEEPUS-Central European Exchange Program for University Studies) shpall:


KONKURS
për pjesëmarrje të institucioneve të arsimit të lartë në rrjetet CEEPUS për vitin akademik 2016/2017

Republika e Maqedonisë si nënshkruese e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Shqipërisë, Republikës së Austrisë, Republikës së Bullgarisë, Bosnja dhe Hercegovinës, Republikës së Kroacisë, Republikës Çeke, Republikës së Hungarisë, Malit të Zi, Republikës së Polonisë, Republikës së Moldavisë, Rumanisë, Republikës së Serbisë, Republikës së Sllovakisë, Republikës së Sllovenisë dhe Kosovës për promovimin e bashkëpunimit në fushën e arsimit të lartë në kuadër të programit të shkëmbimit të Evropës Qendrore në fushën e studimeve universitare (CEEPUS III - Central European Exchange Program for University Studies), ju mundëson institucioneve të arsimit të lartë të marrin pjesë si koordinatorë ose partnerë në CEEPUS III të rrjeteve universitare nga fusha të ndryshme. Rrjeti CEEPUS përbëhet nga të paktën tre shtete anëtare të programit CEEPUS, ku një anëtar ka rolin e koordinatorit të rrjetit. Koordinatorët dhe partnerët e rrjeteve mund të jenë institucione të arsimit të lartë dhe anëtarët e tyre të asociuar.
Programi ka për qëllim të promovojë mobilitetin e studentëve dhe stafit arsimor, si dhe bashkëpunim dhe zhvillim të programeve të përbashkëta që çojnë në diploma të përbashkëta (Joint degree).

Mënyra e vetme për aplikim ësht aplikimi online në www.ceepus.info
Afati i fundit për aplikim është 15 janar 2016.

Për informata më të hollësishme ju lutemi kontaktoni Zyrën Nacionale CEEPUS në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, në kontakt telefonin 02/ 3140185 ose e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook