Në thirrjen publike për zgjedhjen “ Web faqa më e mirë e shkollës” në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës aplikime të vlefshme kanë dërguar shkollat në vazhdim:

Shkolla të mesme:
SHMQSH “ Zdravko Cvetkovski” - Shkup
SHMK “ Gjorçe Petrov” - Kriva Pallankë
SHMET “ Mihajllo Pupin” - Shkup
SHMK “ Shën Kirili dhe Metodi” - Negotinë
SHMKT “ Gjorgji Naumov” - Manastirë
SHMQSH “ Rade Jovçevski - Korçagin” - Shkup
SHMK “ Pero Nakov” - Kumanovë
SHMK “ Naum Naumovski Borçe” - Probishtip
SHMKEJT “ Kuzman Josifovski Pitu” - Prilep
SHMK “ Naum Naumovski Borçe” - Krushevë

Shkolla fillore:
SHFK “ Vanço Prke” - Shtip
SHFK “ Shën Kirili dhe Metodi” - Makedonska Kamenicë
SHFK “ Vllado Kantarxhiev “ - Gjevgjeli
SHFK “ Kire Gavrilovski Jane” - Prilep
SHFK “ Koço Racin” - Kumanovë
SHFK “ Shën. Kliment Ohridski” - Makedonski Brod
SHFK “ Josip Bros Tito” - Vallandovë

Shkollat e ranguara më lartë do të ftohen publikisht t'i prezantojnë web faqet e tyre ku dhe do të shpallet web faqa më e mirë e shkollës (veçmas për shkollat fillore dhe veçmas për shkollat e mesme)

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook