2015-03-27-peace-core

Korpusi i paqes në Maqedoni shpall thirrje të hapur për të gjithë shkollat fillore dhe të mesme, komunat dhe shoqatat e qytetarëve që janë të interesuar të aplikojnë për vullnetar të Korpusit të Paqes.

Thirrjen për aplikim së bashku me aplikimin mund të gjeni në web faqen e mëposhtme: http://macedonia.peacecorps.gov/resources.php

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 10 PRILL 2015

Nëse keni pyetje ose doni të informoheni më detajisht rreth procesit të aplikimit, mund të kontaktoni Кorpusin e paqes Maqedoni përmes e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në numrat e telefonit: 02/3090 012 ext. 25 & 26

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook