Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë, njofton se në 2015 Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Edukimit Fizik e Republikës së Çekisë ofron katër bursa për pjesëmarrje të kandidatëve në shkolla verore për gjuhën çeke në kuadër të projektit për studime sllave, të cilat tradicionalisht mbahen në Plzeň (2 vende) prej 13.07.2015 deri më 31.07.2015, dhe në Brno (2 vende) prej 18.07.2015 deri më 15.08.2015.

Kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme në dy kopje:
- Formular i plotësuar për pjesëmarrje në shkollën verore;
- CV, biografi e shkurtë;
- Diploma për përfundimin e arsimit të lartë;
- Për studentët: vërtetim se është student i rregullt në fakultet
- Letër motivuese  

Bursa mbulon pagesën për shkollim, strehimin dhe ushqimin në kantinën e studentëve, kurse shpenzimet e udhëtimit do të mbulohen nga vetë kandidati.

Dokumentet e pakompletuara dhe jo të dorëzuara me kohë nuk do të merren parasysh.

Kandidatët duhet të aplikojnë deri më 06.03.2015 në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë, Sektori i Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik-Teknik, Sektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar (Rr. Shën Qirili dhe Metodi nr.54, Shkup, Republika e Maqedonisë). Personi për kontakt – Goce Vidanovski (02) 3 140 185.

Intervista do të mbahet më 09.03.2015 në ora 10:00 në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Rr. Shën Kirili dhe Metodi nr.54, Shkup, salla në katin e 8-të.

Formulari për aplikim është postuar në faqen e internetit http://www.mzv.cz/skopje.
(Për Brno web-sites of Masaryk University in Brno dhe për Plzeň the web-pages of the University of Western Bohemia in Plzeň) dhe të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë: www.mon.gov.mk  (- konkurse) dhe e njejta duhet të dorëzohet në dy kopje.

Mundësohet aplikimi i kandidatëve jashtë konkursit,  me financim të tyre privat.

Për më tepër informacione dhe si aplikacionet mund të meren në web faqen: http://www.mzv.cz/skopje

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook