Programi i Evropës Qendrore për këmbime në sferën e studimeve universitare (CEEPUS-Central European Exchange Program for University Studies) shpall: Konkurs për pjesëmarrjen e enteve të arsimit të lartë në CEEPUS rrjetat për vitin akademik 2015/2016

Republika e Maqedonisë si nënshkruese e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Shqipërisë, Republikës së Austrisë, Republikës së Bullgarisë, Bosnjës dhe Hercegovinës, Republikës së Kroacisë, Republikës Çeke, Republikës së Hungarisë, Malit të Zi, Republikës së Polonisë, Republikës së Moldavisë, Rumanisë, Republikës Serbe, Republikës së Sllovakisë, Republikës së Sllovenisë dhe Kosovës për promovimin e bashkëpunimit në sferën e arsimit të lartë në kuadër të Programit të Evropës Qendrore për këmbim në sferën e studimeve universitare (CEEPUS III - Central European Exchange Program for University Studies), ju mundëson institucioneve të arsimit të lartë të marrin pjesë, si koordinatorë ose partnerë, në CEEPUS III rrjetet universitare nga sferat e ndryshme.

Programi ka për qëllim të promovojë mobilitetin e studentëve dhe kuadrit mësimdhënës, dhe bashkëpunim dhe zhvillimin e programeve të përbashkëta të cilat dërgojnë deri te diplomat e përbashkëta (Joint degree).

Mënyra e vetme është on-line aplikimi në www.ceepus.info

Afati i fundit për aplikim është 15 janar 2015.

Për informata me më shumë detaje drejtohuni në zyrën tonë kombëtare të CEEPUS pranë Ministrisë së arsimit dhe shkencës, në kontakt telefonin 02/ 3117896 ose në e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook