Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se universiteti shtetëror i arkitekturës dhe inxhinierisë në Kazan, Rusi (http://ksuae.kgasu.ru) bënë thirrje deri te institucionet e interesuara akademike, shkollat, agjentët në Republikën e Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim në mes rekrutimit të studentëve për studime në program dual që do të zhvillohet në bashkëpunim me universitetin në pjesëjn lindore të Londrës (https://uel.kgasu.ru).

Bëhet fjalë për program për studime deridiplomike të arkitekturës në kohëzgjatje prej pesë viteve dhe studime katërvjeçare në ndërtimtari të cilat do të zhvillohen në gjuhën angleze. Ky program dual gjithashtu parasheh edhe shkollë verore dyjavore në pjesën lindore të Universitetit të Londrës.

Bashkëpunimi në mes dy universiteteve ka vazhduar që nga viti 2012 dhe deri më tani pesë gjenerata studentësh kanë përfunduar me sukses studimet e tyre dhe kanë fituar diplomë duale në Britaninë e Madhe dhe Rusi.

Viti i ri studimor fillon në tetor 2020. Të gjitha informacionet për programin studimor, kushtet për pranim, mënyrën e aplikimit dhe formularin për studentë, gjenden në uebfaqen
:https://uel.kgasu.ru.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook