Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë së Veriut, njofton se Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Edukimit Fizik e Republikës së Çekisë ofron katër bursa për kandidatët nga Republika e Maqedonisë së Veriut për vitin 2020 për pjesëmarrje në shkolla verore të Gjuhës Çeke në kuadër të projektit për studime sllave, të cilat tradicionalisht mbahen në Pëlzen ( 2 vende) dhe Brno ( 2 vende).

Kandidatët duhet të dorëzojnë dokumentacionin në dy ekzemplar sipas listës në vijim :

- Formular të plotësuar për pjesëmarrje në shkollë verore;
- CV, biografi të shkurtër;
- Diplomë për përfundimin e arsimit të lartë;
- Për studentët: vërtetim se është studentë i rregullt në fakultet;
- Letër motivuese
Bursa mbulon pagesën për shkollim, akomodimin dhe ushqimin në kantinën e studentëve, ndërsa shpenzimet e udhëtimit i mbulohen vetë pjesëmarrësi.
Dokumentacioni i pa kompletuara dhe i dorëzuara pas përfundimit të afatit nuk do të shqyrtohet.

Formulari për aplikim dhe dokumentacioni i nevojshëm gjenden në http://www.msmt.cz/eu-and-international-affairs/summer-schools-of-slavonic-studies?lang=2 si dhe uebfaqen e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë së Veriut: www.mon.gov.mk ( konkurse). Gjithashtu mund të aplikojnë edhe kandidatë me financim privat (vetëfinancim)

Informacionet më të hollësishme si dhe Fletëaplikimet gjenden në ueb faqen: http://www.mzv.cz/skopje
Fletëaplikimi së bashku me dokumentacionin e nevojshëm në dy ekzemplar duhet të dorëzohet në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë së Veriut më së voni deri më 08.03.2020.

Intervista do të mbahet më 10.03.2020 në ora 10:00 në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Rr. Shën Kirili dhe Metodi nr.54, Shkup, 1400 në katin e 14.
Kontakt personi: Goce Vidanovski, Sektori për shkencë dhe inovacione,
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook