Ambasada e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Varshavë njofton për aplikim për bursë, si dhe për kushtet për aplikim dhe mundësinë për bursa, për studentët nga Republikës së Maqedonisë së Veriut në kolegjin Evropian - Natolin, Republika e Polonisë, për vitin shkollor 2020/2021.

Kolegji Evropian- Natolin për vitin shkollor 2020/2021 ndan bursa për studentët të cilët vijnë nga vendet të cilat nuk janë anëtare të BE-së. Programet akademike studentëve ju ofrojnë perspektiv më të gjerë për politikën komplekse evropiane dhe përgatitjen për karrierë ndërkombëtare

Bursa i mbulon shpenzimet e programit, akomodimit, ushqimit si dhe shpenzimet e udhëtimit.

Kushtet të cilat duhet të plotësohen për aplikim gjenden në ueb faqen : www.coleurope.eu
Afati i fundit për aplikim është: 15 janar 2020.

 

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook