Ministria e Arsimit dhe Shkencёs njofton se Komisioni federal pёr bursa pёr studentёt e huaj të Qeverisё sё Zvicrёs pёr vitin akademik 2020/2021 do tё ndajё mё sё shumti 30 bursa pёr studime dhe hulumtime të doktoraturës dhe postdoktoraturës pёr studentёt nga vendet e Evropёs Qendrore dhe Lindore si dhe pёr studentёt nga shtetet Kaukaziane pёrfshirë edhe Republikёn e Maqedonisё sё Veriut.

Bursat janё tё dedikuara pёr kandidatёt tё cilёt kanё përfunduar studimet universitare me notё mesatare tё lartё, pёr studime dhe hulumtime nё tё gjitha fushat nё ndonjёrin nga universitetet shtetёrore ose institutet e njohura tё Zvicrës
Konkursi nuk parasheh ndarjen e bursave pёr studime deridiplomike dhe studime tё magjistraturёs

Informacionet mё tё hollёsishme gjenden në ueb faqen e Ambasadёs sё Zvicrёs nё Shkup, https://www.eda.admin.ch/north-macedonia, nё numrin e telefonit 02 3 103 300 si dhe në adresёn eklektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. .

Formularёt pёr aplikim si dhe tё gjitha dokumentet e nevojshme mund t′i gjeni nё Ambasadёn e Zvicrёs nё Shkup, ku edhe duhet tё dorёzohen tё plotёsuara nё tri kopje, mё sё voni deri mё 15 Nёntor 2019 .

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook