Ministria e Arsimit dhe Shkencës ju informon se është në rrjedhë konkursi për pjesëmarrjen
në programin Fulbrajt për studenta , e cila është e dedikuar për post-studime për doktoratur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës , për vitin akademik 2020-2021.
Informatat më të hollësishme në lidhje me procesin e aplikimit dhe fazat e përzgjedhjes në këtë program të përbashkët studentor të qeverive, të Shteteve të Bashkuara dhe Republikës së Maqedonisë, janë në dispozicion në linkun : - https://mk.usembassy.gov/fulbright-program-competition-for-the-2020-2021-academic-year-is-now-open/
Formulari i aplikimit mund të mirret nga linku: https://iie.embark.com/apply/visitingscholars ose https://foreign.fulbrightonline.org/.
Afati i fundit për aplikim është 1 nëntor 2019.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook