Programi Qendror- Evropa Lindore për udhëheqje financiare dhe ekonomike, i mbështetur nga Banka Kombëtare e Hungarisë, nis iniciativë për ndarjen e e 20 bursave në vit për studimet pasuniversitare MBA në Universitetin Corvinus në Budapest në bashkëpunim me Universitetin Shanghai Fudan duke marrë diplom të dyfishtë.(MSc)

Bursa arrin shumën deri në 11,900 euro ose 900,000 HUF në muaj, dhe përfshin shpenzimet për materialet mësimore,të ushqyerit gjatë fundjavave intensive dhe të gjitha shpenzimeve për javët ndërkombëtare, si dhe shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit në Shangai.
Banka Kombëtare e Hungarisë ofron bursa për kohëzgjatjen e plotë të studimeve, për më shumë informacione vizitoni faqen e internetit www.fudan-corvinus-mba.uni-corvinus.hu
Informata më të hollësishme në lidhje me këtë iniciativë mund të gjendet në broshurën e bashkangjitur dhe në faqene Fejsbukut , facebook.com/fudancorvinusmba.
Kandidatët e interesuar për aplikim për këtë bursë duhet të kontaktojnë personalisht me z. Levente Horváth, Drejtore e Qendrës së Projektit, Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose në nr.e tel.: 36-30-318-6726 dhe znj. Viktoria Horváth, Koordinatore e Programit, Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose në nr. e tel.: 36-30-429-6806.

Afati i fundit për aplikim për vitin e ardhshëm akademik është 20 Maj 2019.