Rezultatet e Konkursit për kthimin e mjeteve për blerjen e instrumentit muzikor për vitin shkollor 2018/2019
Nxënësit të cilët i plotësojnë kushtet:

1. Daniel Mojsoski
2. Vasill Bogoevski
3. Angella Stefanova
4. Darko Saveski

Studentët të cilët i plotësojnë kushtet:
1. Zana Zumeri
2. Marina Llevkova
3. Georgi Trajkov
4. Aleksandar Llolleski
5. Jana Kaevska
6. Pandorka Janaqieva
7. Darko Damevski
8. Ana Spasovska
9. Funda Ali
10. Bllagica Jordanova

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook