Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon të gjithë qytetarët e interesuar të Republikës së Maqedonisë, të moshës prej 20 - 30 vjeç, të regjistruar në studime deridiplomike dhe pas diplomike, të aplikojnë në programin e Qeverisë së Japonisë dedikuar të rinjve të Ballkanit Perëndimor, për qëndrim të shkurtër studimor në Japoni gjatë periudhës 30 tetor deri më 7 nëntor 2018.


Kandidatët e përzgjedhur do të kenë mundësi të shkëlqyer për të eksploruar Japoninë nëpërmjet shkëmbimit intelektual dhe kulturor me qëllim të promovimit, mirëkuptimit dhe respektit reciprok.

Shpenzimet përkatësisht transportin ajror, sigurimin, ushqimin, akomodimin qëndrimin në vend plotësisht i mbulon Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Japonisë. Partner në implementimin e programit është Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor ( RIKO)

Afati i fundit për aplikim është 16 shtator 2018.

Informacionet më të hollësishme gjenden në http://www.rycowb.org/?p=5241

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook