Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se në rrjedhë është Thirrja publike e Agjencisë së Izraelit për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar - MASHAV për pjesëmarrje të kuadrit arsimor nga sfera e arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë në kursin  ndërkombëtar me temë “ Praktikat e reja pedagogjike të shekullit 21 “ që do të mbahet në Izrael gjatë periudhës prej 25 nëntor deri më 14 dhjetorë 2018.

Të gjitha Informacionet më të hollësishme për kushtet, kriteret dhe mënyrën e aplikimit gjenden në: http://mashav.mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx, ose në këtë dokument.

Afati i fundit për dorëzimin e Fletëaplikimeve është 25.9.2018.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook