Ministria e Arsimit dhe Kulturës (MoEC)  në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme ( MoFA) të Indonezisë në kuadër të Programit për bursa Darmasisva (Darmasiswa Scholarship) për vitin akademik 2018/2019 ofron  bursa për studentë të huaj për studim Bahas ( Bahasa), art dhe kulturë në universitete sipas përzgjedhjes së kandidatëve në qytete të ndryshme në Indonezi.

Qëllimi i Programit Darmasisva është që të promovohet dhe rritet interesi për gjuhën dhe kulturën e Indonezisë tek të rinjtë nga vendet me të cilat Indonezia ka vendosur marrëdhënie diplomatike, si dhe të përforcohen lidhjet kulturore dhe mirëkuptimin me këto vende.

Aplikimi dhe dorëzimi i  të gjitha dokumenteve të nevojshme për këto bursa është vetëm përmes ueb faqes së Programit Darmasisva, ku gjithashtu  mund të  merren të gjitha informatat për mënyrën dhe kushtet dhe për dokumentet e nevojshme për aplikim për bursë dhe  shumën e saj.

www.darmasiswa.kemdikbud.go.id

Afati i fundit për aplikim përmes rrugës elektronike është  22 shkurt 2018.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook