Qeveria e Republikës së Italisë për vitin akademik 2017/2018 ndanë  bursa për shtetasit e Republikës së Maqedonisë, dedikuar për:

                                                                                       

•  Kurse tre mujore të avancuara për përvetësimin e gjuhës për studentët e gjuhës italiane ;

•  Kurse një mujore për avancimin e gjuhës italiane për docentë nga gjuhë  italiane;

•   Studime për arsim të lartë, art  dhe  muzikë ;

• Studime të rregullta deridiplomike ( vetëm për personat të cilët dëshirojnë të ripërtërijnë bursën tani më të ndarë nga viti i mëparshëm akademik);

• Studime pasdiplomike:

-  Studime të magjistraturës;

- Studime të doktoraturës;

- Specializime dhe

- Aktivitete tjera hulumtuese.

Informacionet  më të hollësishme gjenden në ueb faqen www.ambskopje.esteri.itsi dhe në departamentin e kulturës  pranë Ambasadës së Republikës së Italisë në Republikën e Maqedonisë.

Afati  i  fundit për aplikim  është 10 maj 2017.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook