Në rrjedhë është Konkursi për ndarjen e bursave për qëndrime rezidenciale të shkrimtarëve nga vendet e Ballkanit Perendimor në Republikën e Austrisë për vitin 2018.  Bursat i ndanë Ministria e Austrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme dhe të njejtat janë në vlerë prej 1.500 euro në muaj, mjete me të cilat mbulohen edhe shpenzimet e transportit.  Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë deri më 1 korrik 2017 në adresën elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 Në bashkangjitje të Fletëaplikimit, kandidatët është e nevojshme që të dorëzojnë biografi, listë të publikimeve në gjuhën e tyre amtare, listë të veprave të përkthyera në gjuhën gjermane ( nëse posedon), përshkrim të shkurtër ( në cilën temë do të përcaktohet kandidati gjatë kohës së qëndrimit të tyre, në cilin publikim do të punojë dhe çfarë pret nga qëndrimi në Vienë.  Përveç kësaj, kandidatët nuk duhet të jenë shfrytëzues të bursës së shkrimtarëve në Vienë gjatë tre viteve te ardhëshme.  Programi fillon me 1 janar të vitit 2018. Pjesëmarrësit e zgjedhur do të njoftohen më së voni deri më 10 shtator të 2017.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook