Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë njofton se në vitin 2017 Ministria e Arsimit, Rinisë dhe edukimit e Republikës së Çekisë ofron katër bursa për pjesëmarrje të kandidatëve në shkolla verore nga gjuha çeke në kuadër të projektit për studime sllave, të cilat mbahen tradicionalisht në Pëlzenj (2 vende) dhe Bërno ( 2 vende)


Kandidatët është e nevojshme që dokumentet e më poshtme t'i dorëzojnë në dy ekzemplar:

- Fletëparaqitje

- Formular të plotësuar për pjesëmarrje në shkollë verore;
- CV, biografi e shkurtë;
- Diplomë për kryerjen e arsimimit të lartë;
- Për studentët: vërtetim se është student i rregullt në fakultet;
- Letër motivuese.

Bursa mbulon shkollimin, akomodimin dhe ushqimin në kantinën për studentë, ndërsa shpenzimet e udhëtimit do të mbulohen nga vetë kandidati.

Dokumentet e pa plotësuara dhe të dorëzuara me vonesë nuk do të shqyrtohen.

Kandidatët deri më 28.02.2017 duhet të paraqiten në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë, Sektori për shkencë dhe zhvillim tekniko-teknologjik, Njësia për bashkëpunim ndërkombëtar ( Rr. Shën Cirili dhe Metodi” nr.54, Shkup, Republika e Maqedonisë). Kontakt personi - Goce Vidanovski ( 02 ) 3140185.
Intervista me kandidatët do të mbahet më 01.03.2017 në ora 10.00 në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Rr. Shën Cirili dhe Metodi nr. 54 Shkup 1400 kati i 14.
Formulari për aplikim dhe informacionet e nevojshme në: http://www.mzv.cz/skopje/mk/x2012_10_26_3/x2017_01_06.html dhe në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë: www.mon.gov.mk ( konkurse) dhe e njejta duhet të dorëzohet në dy ekzemplar.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook