Instituti suedez me seli në Stokholm për vitin akademik 2017-2018 ndan 4 bursa për qëndrime studimore për kandidatë nga vendet e Ballkanit Perëndimor duke përfshirë edhe Republikën e Maqedonisë në kohëzgjatje prej 12 muajve. Bursat janë të dedikuara për studime të magjistraturës , doktoraturës dhe hulumtimeve pas doktoraturës, nga fusha e shkencave sociale.

Aplikimi për këto bursa bëhet vetëm në mënyrë elektronike, ndërsa afati i fundit është 10 janar 2017 deri në ora 24:00.

Informacione më të hollësishme për mënyrën e aplikimit për kushtet dhe kriteret për ndarjen e kësaj burse mund t'i gjeni në web faqen e Institutit të Suedisë: www.sischolarships(a)si.se

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook