Programi qendrorë evropian për shkëmbim në sferën e studimeve universitare
(CEEPUS-Central European Exchange Program for University Studies) shpall:


KONKURS
për
pjesëmarrje në institucionet e larta arsimore në rrjetën CEEPUS për vitin akademik 2017/2018

 

Republika e Maqedonisë si nënshkruese e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Maqedonisë, Republikës së Austrisë, Republikës së Bullgarisë, Bosnjës dhe Hercegovinës, Republikës së Kroacisë, Republikës së Çekisë, Republikës së Hungarisë, Malit të Zi, Republikës së Polonisë, Republikës së Moldavisë, Rumanisë, Republikës së Serbisë, Republikës së Sllovakisë, Republikës së Sllovenisë dhe Republikës së Kosovës për promovimin e bashkëpunimit në sferën e arsimit të lartë në kuadër të Programit qendrorë evropian për shkëmbim në sferën e studimeve universitare (CEEPUS III - Central European Exchange Program for University Studies) , ju mundëson institucioneve të larta arsimore të marrin pjesë , si koordinator ose partnerë në, rrjetet universitare CEEPUS III nga sfera të ndryshme. Rrjeti CEEPUS përbëhet prej më së paku tre anëtarëve të CEEPUS programit , ku njëri anëtarë ka rolin e koordinatorit të rrjetit. Koordinatorë dhe partner të rrjetit mund të jenë institucionet e larta arsimore dhe anëtarët e tyre shoqërues.

Programi ka për qëllim të promovojë mobilitetin e studentëve, kuadrit mësimor si dhe bashkëpunimin dhe zhvillimin e programit të përbashkët që çojnë drejtë diplomave të përbashkëta (Joint degree).

Mënyra e vetme e aplikimit është online në: www.ceepus.info

Afati i fundit për aplikim është 15 janar 2017.


Për informacione më të hollësishme mund të drejtoheni në zyrat CEEPUS pranë Ministrisë së Arsimit , në kontakt telefonin 02/ 3140185 ose në e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook