Fakulteti i Shkencave Politike dhe Administratës Publike në Universitetin e Athinës për  kandidatët nga vendet e Evropës Juglindore ( Shqipëri, Bosnje  dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Mal të Zi, Rumani, Serbi dhe nga  Republika e Maqedonisë) ndanë bursa për program një vjeçar të magjistraturës për studime evropiane për vitin akademik 2016/2017

 

Programi studimor realizohet në gjuhën angleze.

Afati i fundit është 17 qershor 2016

Informacione më të hollësishme për kushtet dhe mënyrën e aplikimit mund të gjenden në: 

Career Office –University of Athens 

http://career-office.uoa.gr/(“metaptyxiaka-ypotrofies”)

State Scholarship Foundation (IKY)

http://www.iky.gr/

 

Alexander S.Onassis Public Benefit Foundation 

http://www.onassis.gr/

 

Fakulteti i Shkencave Politike dhe Administratës Publike në Universitetin e Athinës për  kandidatët nga vendet e Evropës Juglindore ( Shqipëri, Bosnje  dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Mal të Zi, Rumani, Serbi dhe nga  Republika e Maqedonisë) ndanë bursa për program një vjeçar të magjistraturës për studime evropiane për vitin akademik 2016/2017

 

Programi studimor realizohet në gjuhën angleze.

Afati i fundit është 17 qershor 2016

Informacione më të hollësishme për kushtet dhe mënyrën e aplikimit mund të gjenden në:

Career Office –University of Athens

http://career-office.uoa.gr/(“metaptyxiaka-ypotrofies”)

State Scholarship Foundation (IKY)

http://www.iky.gr/

 

Alexander S.Onassis Public Benefit Foundation

http://www.onassis.gr/

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook