Si pjesë e programit “ Gjuha frenge si gjuhë e huaj” në organizim të Frankofonisë Ndërkombëtare, Qendrës për gjuhë në Universitetin e Gjenevës dhe Qendrës Rajonale Frankofone për Evropën Qendrore dhe Lindore (CREFECO) organizohet seminar për përsosjen gjuhësore të mësimdhënësve në fillim të karrierës së tyre nga Shqipëria, Armenia, Bullgaria, Maqedonia , Moldavia, Rumania. 

Seminari me Temë “ Metodat didaktike gjatë të shprehurit me gojë” do të mbahet prej 15-26 gusht 2016 në Gjenevë, Zvicër.
Programi i seminarit, informacionet më të hollësishme si dhe aplikimi gjenden në sajtin e CREFECO:http://crefeco.org/display.php?fr/Formulaire

Afati i fundit për aplikim është 12 maj 2016.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook