Më shumë informacione për Thirrjen publike për “ Qëndrime të shkurta pedagogjike në Francë 2016” për profesorët nga gjuha frenge ose profesorët të cilët ligjerojnë lëndë tjera mësimore në gjuhën frenge në shkollat shtetërore në Republikën e Maqedonisë, gjenden në http://ifs.mk/mk/Home/EducationContent/610
Më shumë informacione për Thirrjen publike për pjesëmarrje në “ Edicioni i 17 -të të Universitetit veror rajonal në Strugë” në periudhë prej 4 deri më 8 korrik 2016, i cili ofron trajnim cilësor pedagogjik për njëqind profesorë nga Republika e Maqedonisë dhe vendet fqinje, organizuar nga Instituti Francez në Shkup, gjenden në http://ifs.mk/mk/Home/EducationContent/1556


Linqet e nevojshme nga organizatat frankofone:

- Instituti Francez në Shkup- http://ifs.mk/
- Organizata Ndërkombëtare e Frankofonisë - http://www.francophonie.org/
- Qendra Frankofone Rajonale për Evropën Qendrore dhe Juglindore: www.crefeco.org

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook