Korpusi i paqes Maqedoni shpall Thirrje të hapur për të gjithë të interesuarit , shkollat fillore, të mesme, komunat dhe organizatat e sektorit civil , të cilët dëshirojnë të aplikojnë për vullnetarë në Korpusin e Paqes.

Thirrja për aplikim së bashku me Fletëaplikimin gjendet në linkun në vazhdim: http://macedonia.peacecorps.gov/content/resources 

Afati i fundit për aplikim është 30 prill 2016.

Për informacione më të hollësishme në lidhje me aplikimin , mund të kontaktoni me ne në e-mail Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në numrat e telefonin 02 / 3090 012 lok. 23, 25 & 26.

Open_Call_2016_-_ALB.pdf

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook