MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS
Shërbimi pedagogjik

THIRRJE PËR SHPREHJE TË INTERESIT PUBLIK
për grup autorësh për arsim fillor dhe të mesem


Autorët e interesuar duhet të paraqesin fletparaqitje për grup autorësh në
arkivin e Shërbimit pedagogjik– rr.„Sh.Kirili dhe Metodij“ 54-Shkup, prej datës 11.03.2016 (fletparaqitja mund të meret prej web-faqes së MASH-it, www.mon.gov.mk).
Ministria e arsimit dhe shkencës njofton të interesuarit se nuk është e detyruar të lidhë kontratë me grupet e autorëve.

Grupi i autorëve do të formohet për lëndën në vijim:

1.Gjuhë dhe letërsi turke II (program mësimor për të gjitha drejtimet) në arsim të mesëm profesional.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook