KUMTESË

10 BURSA ( 5 BURSA PËR STUDIME DERIDIPLOMIKE DHE 5 BURSA PËR STUDIME TË MAGJISTRATURËS PËR VITIN AKADEMIK 2016/2017 NË REPUBLIKN E KAZAKISTANIT


    Ambasada e Republikës së Maqedonisë në Astana, Republika e Kazakistanit njofton se Universiteti KIMEP në Almati, R. Kazakistan për kandidatët nga Republika Maqedonisë për vitin akademik 2016/2017  ndanë 10 bursa të plota ( 5 bursa për studime  (të rregullta ) deridiplomike dhe 5 bursa për studime të magjistraturës) për programet studimore në vazhdim:
- Financa, Marketing, Menaxhment, Gazetari, Marëdhënie ndërkombëtare, Drejtësi  Banka dhe revizion, si dhe programe akademike për studime të magjistraturës për drejtimet në vazhdim: Administrat biznesi, Banka dhe revizion me ACCA përgatitje, Financa me ACCA përgatitje, Marketing me SIM përgatitje, Ekonomi, Administrat publike, e Drejta ndërkombëtare etj.
    Studentët të cilët do të fitojnë bursën, do të kenë mundësi për punë plotësuese në kampin e Universitetit KIMEP në Almati.


Informacione më të hollësishme për mënyrën dhe kushtet, si dhe dokumentet  për aplikim janë në dispozicion në web faqen http://www.kimep.kz/prospective/en/.

Aplikimi bëhet në mënyrë individuale në formë elektronike në web faqen e lartpërmendur të Universitetit  KIMEP.
Afati i fundit për aplikimit është 22 gusht 2016.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook