Programi për studime të magjistraturës (Master of Science (MSc) Fellowship Programme) i Ministrisë për Zhvillim Rural të Hungarisë të mbështetur nga Organizata për ushqim dhe bujqësi të ON (FAO) për vitin akademik 2016-2017 ndanë bursa për studime pasdiplomike për kandidatët nga Republika e Maqedonisë të Kaposvar University dhe Szent Istvan University ( Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Faculty of Horticultural Sciences) në Hungari, për kurset në vazhdim:

1. Shkenca bujqësore (Agricultural Sciences 2. 
2. Bioteknologji bujqësore (Agricultural biotechnology)
3. të Ushqyerit e kafshëve dhe të ushqyerit e sigurtë ((Animal nutrition and feed safety), 

Shpenzimet e udhëtimit për dhe nga Hungaria janë barrë e kandidatit.

Kurset prej 22 muajve realizohen në gjuhën angleze, në semestrin dimëror 2016. 
Të drejtë aplikimin kanë kandidatët të cilët mbaruar studimet deridiplomike, dhe të cilët nuk janë më të vjetër se 30 vjeç.

Informacione më të hollësishme për kurset dhe kushtet e përgjithshme dhe formularët për aplikim gjenden në web faqet në vazhdim:
http://www.kormany.hu/hu/dok?source=3&type=206#DocumentBrowse
http://www.kormany.hu/en/dok?source=3#!DocumentBrowse

Kontakt personi për informacione më të hollësishme: 
GRUNER Gabriella
Ministry of Agriculture
Department of EU and FAO Affairs
Unit of FAO Affairs and Development Projects 
H-1055 Budapest, Kossuth Lajos ter 11
Tel.+361/795-16-37
e-mail:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
web:www.kormany.hu

Aplikimi bëhet në mënyrë elektronike në adresën në vazhdim , duke filluar nga 4 janari deri më 28 shkurt 2016.
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Procedurën për aplikim dhe përzgjedhjen e kandidatëve e realizon ofruesi i bursës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook