Të nderuar,

Në shtojcë janë tabelat me çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara
Gjithashtu, në shtojcë mund ti gjeni edhe faturat për pagesë

 


Komunikatë

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin fillor

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për paralelet e gjimnazit

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin e mesëm profesional

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin e mesëm profesional-gjuhë të huaja

    Llogaritë për pagesë për tekstet shkollore të dëmtuara dhe të pakthyeshme për arsimin fillore

    Llogaritë për pagesë për tekstet shkollore të dëmtuara dhe të pakthyeshme për arsimin e mesëm

 

Kontakte dhe pyetje për tekstet shkollore pa pagesë

Përgjegjës për libra:
Natasha S. Toskoska
Tel: 02/3-140-188
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Zëvendësim:
Ali Muslia
Tel: 02/3-140-175
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.