Të nderuar,

Në shtojcë janë tabelat me çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara
Gjithashtu, në shtojcë mund ti gjeni edhe faturat për pagesë

 


Komunikatë

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin fillor

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për paralelet e gjimnazit

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin e mesëm profesional

    Çmimet për tekstet shkollore të dëmtuara për arsimin e mesëm profesional-gjuhë të huaja

    Llogaritë për pagesë për tekstet shkollore të dëmtuara dhe të pakthyeshme për arsimin fillore

    Llogaritë për pagesë për tekstet shkollore të dëmtuara dhe të pakthyeshme për arsimin e mesëm

 

Kontakte dhe pyetje për tekstet shkollore pa pagesë

Përgjegjës për libra:
Natasha S. Toskoska
Tel: 02/3-140-188
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Zëvendësim:
Ali Muslia
Tel: 02/3-140-175
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook