horizontal alb

 

Grantet për aktivitete të përbashkëta – Ndërtojmë ura

 

Fondi mundëson një qasje të lehtë në grante për komunat, nxënësit, mësimdhënësit, prindërit dhe shkollat të cilat dëshirojnë të organizojnë aktivitete të përbashkëta duke përfshirë nxënës të cilët ndjekin mësim në gjuhë të ndryshme.

Një përpjekje të përbashkët nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ambasadës së Mbretërisë së Hollandës, Qeverisë së Irlandës dhe të Zvicrës dhe Misionit të OSBE-së në Shkup me qëllimi të rrisë ndërveprimin, mirëkuptimin dhe integrimin brenda mjedisit shkollor.

Informacione të hollësishme për kushtet dhe formën e shkurtër dhe të thjeshtë të aplikimit, në gjuhën angleze, maqedonase, shqipe, turke, sërbe, vllehe, boshnjake e rome.  

Më poshtë mund të gjeni cilën do gjuhë për të plotësuar formularin,  gjithmonë duhet të shoqërohet me një version të përkthyer në gjuhën angleze.

•    Shkëlqesia e saj Nina Suomalainen, Shefja e Misionit të OSBE-së;


•    Shkëlqesia e  tij Wouter Plomp, Ambasadori i Mbretërisë së Hollandës;


•    Arlinda Idrizi, Këshilltare për çështje politike dhe ekonomike, Ambasada e Mbretërisë së Hollandës;


•    Safet Neziri, Anastasija Trajkovska dhe George Nikolov, Këshilltarë shtetërorë pranë MASH-it;


•    Rexhep Ali Çupi, Drejtor i  Sektorit për promovimin dhe zhvillimin e arsimit në gjuhët e pakicave pranë MASH-it;  


•    Arbenita Ismani-Sakipi, Udhëheqëse e sektorit për bashkëpunim ndërkombëtar, SIOFA;


•    Irena Orovchanec,  Këshilltare për monitorim të implementimit, promovimit dhe mbrojtjes së të drejtave të komuniteteve, Agjencia për realizimin e të drejtave të komuniteteve;


•    Edin Hajdarpashic, Gazetar / Prezantues lajmesh , TV 24 Vesti;


•    Toni Zen, artist muzikor; Rebeka, artiste muzikore / OJQ; Venera Lumani, artiste muzikore


•    Arno van der Pas, Koordinues i lartë për marrëdhënie ndëretnike,  Udhëheqës projekti, Misioni i OSBE-së.  


Afatet e aplikimit për grante më shumë se 1500 € janë prej  15 mars, 1 maj dhe 1 tetor 2016 vit. Për grante nën 1,500 EUR mund të aplikohet në çdo kohë.

 

Пријавен лист за фондот „Градиме мостови“

Formulari për aplikim për Fondin “Ndërtojmë ura”

Prijavni obrazac za fond “Gradimo Mostove"

Building Bridges Fund Application

Пријавни лист за фонд „Градимо мостове“

Frãndzã ti aplicari ti fondul Adrãm apuntsã

Fondi „Tamirinaja purkja“

“Köprüler Kuruyoruz” Fonu

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook