Ministri i Arsimit dhe Shkencës Mr.Adilaqim Ademi, sot mori pjesë në hapjen e objektit te rikonstruuar të shkollës fillore „Vrapçisht“në fshatin Vranjovc, Komuna e Vrapcishtit.

- Sot jemi këtu, për të festuar fytyrën e re të ndërtesës shkollore të Shkollës Fillore të Vrapçishtit, e cila ka fitur një karakter të ri me ndihmën e miqve tanë të dashur, theksoi ministri Ademi.

- Më duhet të shpreh mirënjohjen time, shtoi Ademi, për Qeverinë e Shteteve të Bashkuara dhe Komandës Evropiane të Ushtrisë Amerikane për angazhimin dhe mbështetjen e tyre bujare, që çdo mësimdhënës në Republikën e Maqedonisë të fitojë kushte të avancuara për punë, kurse nxënësve duhet t’ju tregoj - Arsimi është e ardhmja juaj.

- Kudo në botë, arsimi është në vend të parë dhe kudo vlerësohen vetëm njerëzit të pajisur me dijeni në të cilën qëndron e ardhmja e vendit, potencoi ministri Ademi.

Shkolla është rikonstuuar nëpërmjet projektit të USAID-it  për integrim ndëretnik të arsimit dhe Komandës Evropiane të Ushtrisë Amerikane (EUKOM), me cka është krijuar ambient më i mirë për mësim.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook