Ministri i Arsimit dhe Shkencës, M-r Abdilaqim Ademi ka realizuar takim me koordinatoren e përhershme të Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuese i UNDP-së në Republikën e Maqedoni, z-nj Luiza Vinton.

Në këtë takim u potencua bashkëpunimi i deritanishëm i Republikës së Maqedonisë me Agjencitë e Kombeve të Bashkuara në sferën e arsimit, në theks të veçantë projektet me interes të përbashkët. Gjithashtu, bashkëbiseduesit u ndalën edhe në realizimin e projektit për arsimimin dhe trajnimin e personave që vuajnë dënim me burg nëpër burgje e vendit.

Në takim bashkëbiseduesit folën edhe për përgatitjen e Strategjisë për veprim dhe mbështetje zhvillimore të Kombeve të Bashkuara në Republikën e Maqedonisë me afat deri në vitin 2020, për çka, ministri Ademi konfirmoi pjesëmarrjen në definimin e prioriteteve në sferën e arsimit, por edhe kontribut aktiv ndaj proceseve globale të lidhura me qëllimet zhvillimore që janë pjesë e agjendës së KB-së.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook