Ministri i Arsimit dhe Shkencës, M-r Abdilaqim Ademi, sot (e Martë, 14.10.2014) ka realizuar takim me kryetarin dhe sekretarin ekzekutiv të Aleancës ndërkombëtare për përkujtimin e Holokaustit, Andrew Burns dhe  Ketrin Mejer si dhe Ambasadorin e Britanisë së Madhe në vendin tonë, Çarls Garet.

Në këtë takim, ministri Ademi informoi mysafirët për aktivitetet, reformat dhe projektet  që realizon Ministria e Arsimit dhe Shkencës, përkatësisht Qeveria e Republikës së Maqedonisë në drejtim të krijimit të një sistemi arsimor me kualitativ dhe konkurrues, nëpërmjet së cilës studentët tanë të mund me sukses t’iu përgjigjen sfidave globale të tregut të punës, dhe sfidave në lëmin e shkencës dhe inovacioneve.

Ndërkaq, Mejer e informoi ministrinë Ademi për aktivitetet e Aleancës që realizohen në sferën e arsimit dhe shprehu gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit dhe mbështetjen e projekteve të ndryshme në sferën e arsimit në Maqedoni dhe në vendet e rajonit.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook