Me qëllim  që nxënësit të cilët përfundojnë arsimin fillor të njoftohen sa më mirë  me llojet e drejtimeve dhe profesionet arsimore të cilat janë në dispozicion të tyre  gjatë përzgjedhjes së arsimit të mesëm ku do të vazhdojnë procesin edukativo-arsimor, Qendra  për  Arsim Profesional dhe Trajnim me mbështetjen e projektit E4E- Arsim për punësim  në Republikën e Maqedonisë së Veriut, përgatiti “Udhëzues për kualifikimet në arsimin profesional” . Udhëzuesi gjendet në linkun në vazhdim:

http://csoo.edu.mk/sq/izvestuvanje-al/udhezues-per-kualifikimet-ne-arsimin-profesional/

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook