Ministri i Arsimit dhe Shkencës Mr. Abdilaqim Ademi, sot morri pjesë në inaugurimin e shkollës fillore të rinovuar “ Mustafa Qemal Ataturk”, në komunën e Pllasnicës.

- Investimet në arsim janë investime në ardhmërinë e secilit vend. Me secilën tullë të vendosur në murrin e shkollës, në të vërtetë e ndërtojmë ardhmërinë tonë, ardhmërinë për të nesërme më të mirë, ardhmëria e cila na premton zhvillim dhe mirëqenie. Secila dritare e vendosur është dritare drejt ardhmërisë, drejt synimeve tona për gjetjen e punëve dhe aftësive të reja, tha Ministri Ademi, duke theksuar që rikonstruimi është investim i organizatës qeveritare turke për bashkëpunim dhe koordinim TIKA.
Me rikonstruimin e plotë të shkollës, e cila mban emrin e babait të Turqisë moderne, u përfshi fasada e jashtme, shkolla brenda tërësisht është rinovuar, si dhe pjesët sanitare, kurse klasat janë pajisur me inventar të plotë.

- Pranë ndërtesës shkollore, siç mundeni edhe ju vetë të shihni është salla sportive, e cila është investim i Ministrisë për arsim dhe shkencë në lartësi prej 24 milionë denarë. Salla tanimë është gati dhe shpresoj se në një kohë të shpejtë sërish do të shihemi në përurimin e saj, me çka mundemi të themi se në njëfarë mënyre e kemi rrumbullakuar investimin në shkollën “Mustafa Kemal Ataturk” në komunën e Pllasnicës, potencoi Ministri Ademi.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook