Ambasada e Republikës Sllovake në Shkup njofton opinionin publik për pjesëmarrje në ndarjen e bursave në Shkollën e 56-të Verore të Gjuhës dhe Kulturës Sllovake, e cila do të mbahet më 03.08.2020 -24 gusht 2020 në Fakultetin e Filologjik në Universitetin "Komenski" në Bratisllavë (Fakulteti Filozofik, Universiteti Comenius në Bratisllavë).

Informatat më të hollësishme gjinden në linkun:
https://fphil.uniba.sk/katedry-a-odborne-pracoviska/sas/info-sas-2020/informacie-o-letnej-skole/
Fletëaplikimet mundë të dorëzohen deri më 12 maj 2020, ku të njëjtat duhet të përmbajnë kod të përkatës të siguruar nga Ambasada e Republikës Sllovake.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook