Ju informojmë se në lidhje me gjendjen aktuale të shkaktuar nga pandemia e virusit KOVID 19, Komisioni Nacional i UNESCO-s në Republikën e Maqedonisë së Veriut në kuadër të thirrjes aktuale të Programit për pjesëmarrje në UNESCO për vitin 2020 – 2021, i inkurajon të interesuarit në përgatitjen e propozim-projekteve të kenë në konsideratë dhe mundësinë e ofrimit të zgjidhjeve kreative në lidhje me heqjen e pasojave të shkaktuara nga kjo gjendje.

Gjithashtu, Komisioni Nacional udhëzon në krijimin e propozim-projekteve dhe plotësimin e formularit për aplikim të përdoren udhëzimet e UNESCO-s për Programin e Pjesëmarrjes për vitin 2020-2021, të cilat mund t’i gjeni në faqen e internetit të organizatës:

http://www.unesco.org/new/en/member-states/mscontent/participation-programme/

Formularin e aplikimit mund t’a shkarkoni në adresën e mëposhtme të internetit:

https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000372359_eng?locale=en (Aneks 1)

Linku nga Thirrja aktuale e Komisionit Nacional të UNESCO-s:

http://kultura.gov.mk/nacionalnata-komisija-za-unesko-na-republika-severna-makedonija-informira-za-objaveniot-povik-od-strana-na-unesko-do-drzavnite-clenki-za-podnesuvanje-na-predlog-proekti-vo-ramkite-na-programata-za/

Theksojmë se aplikimet duhet të dorëzohen pranë Komisionit Nacional të UNESCO-s në Maqedonisht dhe Anglisht / Frëngjisht jo më vonë se data 5 maj, në formë elektronike dhe të shkruar në adresat e mëposhtme:

Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut
Rr. Gjuro Gjakoviq nr. 61
1000 Shkup
Adresat elektronike:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Telefon: 02/3240 517/3240 591/3 240 549

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook