Ambasada e Republikës së Sllovakisë në Shkup publikon thirrje për aplikim për bursë në kuadër të Programit Kombëtar për Mobilitet: (Slovak National Mobility Programme).

Thirrja mbështet qëndrimin studimor të studentëve të huaj në studime të doktoraturës, profesorë universitar, hulumtues dhe artistë në institucionet e larta arsimore sllovake dhe organizatat hulumtuese, pët vitin akademik 2020/2021. 


Informacionet më të hollësishme dhe kushtet për bursë janë shpallur në ueb faqen www.stipendia.sk dhe www.scholarship.sk
Fletëaplikimet në formë elektronike duhet të dorëzohen në ueb faqen: www.scholarship.sk, më së voni deri më 30 prill 2020, deri në ora 16:00 sipas kohës së Evropës Qendrore.


Kontakt personi - Goce Vidanovski, Sektori për shkencë dhe inovacione, E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook