Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se programi edukativ „TV Klasa” në RTVM prej nesër vazhdon të transmetohet me një ritëm intensiv. Bashkë me Byronë për Zhvillimin e Arsimit, UNICEF-in, OXO Produksionin dhe Radiotelevizonin e Maqedonisë sigurojmë më tepër orë për më tepër gjenerata të nxënësve.

Ligjëratat e mësimdhënësve, gjegjësisht orët do të zgjasin nga 15 minuta me qëllim të përfshihet materia mësimore në të gjitha lëndët prej klasës së parë deri në klasën e nëntë, gjithashtu vazhdon edhe transmetimi i përmbajtjeve për fëmijët e moshës parashkollore.

TV Klasa në gjuhën maqedonase mund të ndiqet në RTM1 prej orës 9:15 deri në orën 12:10, ndërsa në gjuhën shqipe në RTM2 prej orës 12:30 deri në orën 14:30.

Dituria është mjeti më i fuqishëm për suksesin personal, prandaj edukimi nuk duhet të ndalet.

Të dashur nxënës, mos e humbisni mësimin përmes „TV Klasës”!

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook