Prej sot 16.03.2020 në RTVM fillon transmetimi i programit edukativ i ashtuquajtur “TV Klasa”. Të tria kanalet e servisit televiziv kombëtar do të transmetojnë përmbajtje edukative sipas lëndëve që nxënësit i mësojnë në shkollë. Mësimdhënësit do t’i ligjërojnë mësimet të cilat në këtë periudhë duhej të ishin përvetësuar në pajtim me planet dhe programet mësimore. Ndërsa për fëmijët e moshës parashkollore do të transmetohen emisionet edukative dhe përrallat në pajtim me moshën e tyre.


Emisioni i parë në gjuhën maqedonase fillon në orën 10:30 në RTM1 dhe në orën 12:15 në RTM2 në gjuhën shqipe, ndërsa do t’i kushtohet mirëmbajtjes së higjienës, si temë e cila është çdoherë e rëndësishme, por veçanërisht në këtë periudhë kjo rëndësi duhet të jetë e ngritur në nivel më të lartë.

Çdo ditë do të njoftoheni për emisonet dhe temat të cilat do të shtjellohen të nesërmen.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës u bën thirrje të gjithë nxënësve që ta ndjekin programin dhe në mënyrë të dobishme ta plotësojnë kohën që e kalojnë në shtëpi, përderisa shkollat dhe kopshtet janë të mbyllura përkohësisht. Arsimi është procesi dhe interesi i tyre më i mirë i cili nuk guxon të ketë ngecje!

 

<iframe width="425" height="350" src="https://www.youtube.com/embed/UK0zpIgk9dk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook