Të nderuar drejtorë,

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, në lidhje me Njoftimin e dorëzuar nr. 13-3780/1 të datës 10.03.2020 për ndërprerjen e procesit edukativo - arsimor në shkolla, si dhe Konkluzionet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut nga seanca e 15-të dhe 16-të, në bazë të përforcimit të rekomandimeve dhe masave për parandalimin e virusit korona Ju rekomandojmë në pajtim me kompetencat tuaja ligjore të organizoni sigurimin e objekteve dhe pronave të shkollës si dhe punëve të tjera të domosdoshme në shkollën tuaj gjatë periudhës prej më 12.03.2020 deri më 24.03.2020.

Gjithashtu në pajtim me pikën 11 të Konkluzionit të Qeverisë nr. 44-2147/3 të datës 11.03.2020 është e nevojshme që:
- Të gjitha institucionet edukativo - arsimore të fusin kujdestari- rrotacion me qëllim të dhënies së vërtetimeve të nevojshme dhe dokumenteve të tjera.
Në shtojcë të këtij e-mail Ju dorëzojmë Konkluzionet e seancës së 16-të, të Qeverisë për njoftim tuaj dhe veprim tuaj të mëtutjeshëm. Veprimi sipas rekomandimeve/ udhëzimeve në pajtim me Konkluzionet e Qeverisë dhe të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është i obligueshëm..

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook