Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisës së Veriut informon se Minstria e Punëve të Jashtme e Republikës Federative të Brazilit mundëson përfshirjen e studentëve maqedonas në programet PEC-PG dhe PEC-G.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për bursa deridiplomike dhe pasdiplomike (magjistraturë dhe doktoraturë) studime në universitetet shtetërore më prestigjioze në Brazil. Studimet realizohen në gjuhën portugeze.

Informatat më të hollësishme për kushtet e përgjithshme, kriteret, mënyra dhe afatet për aplikim gjenden në: http://www.dce.mre.gov.br/en/PEC/PECG.php

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook