Korpusi i Paqes në Maqedoninë e Veriut tani pranon aplikime nga shkollat, OJQ-të, komunat dhe organizata qytetare që dëshirojnë të përfitojnë nga mundësia për të pasur një vullentar amerikan të Korpusit të Paqes që do të punojë me ta.

Vullnetarët e Korpusit të Paqes kanë mbështetur organizata në të gjithë Maqedoninë e Veriut që nga viti 1996. Çdo dhjetor, rreth 50 vullnetarë të rinjë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ju bashkohen shkollave, OJQ-ve ose komunave (ose kombinim të tyre) për të plotësuar dhe mbështetur nevojat e tyre.


Vullnetarët e Korupsit të Paqes punojnë në tre fusha kryesore:

1. Zhvillimi të komunitetit dhe organizatave

2. Arsimi në gjuhën angleze

3. Arsimi inkluziv

Thirrja për aplikime do të jetë e hapur deri më 10 prill 2020:

· 2020 PCV Application (Shqip)

· 2020 PCV Application (Maqedonisht)

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Nëse dëshironi të shihni më shumë se ç’farë bëjnë vullnetarët e Korpusit të Paqes, Facebook.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook