Programi për studime të magjistraturës (Master of Science (MSc) Fellowship Programme) financuar nga Qeveria e Hungarisë, ndërmjet Ministrisë së Bujqësisë, në bashkëpunim me FAO ) Organizatën për ushqim dhe bujqësi të KB) për vitin akademik 2020/2021 ofron bursa për studime pasdimplomike ( magjistraturë) për kandidatë të shumë vendeve përfshirë edhe Republikën e Maqedonisë së Veriut për programet studimore në vijim:

1. Siguria e ushqimit dhe inxhinieria e cilësisë (Food Safety and Quality Engineering ) - Szent István University;
2. Inxhinieri për hortikulturë ( Horticultural Engineering ) - Szent István University ; dhe
3. Të ushqyerit e kafshëve dhe siguria e ushqimit të kafshëve (Animal nutrition and feed safety) - Kaposvár University
Të drejtë konkurrimi kanë kandidatët të cilët kanë përfunduar studimet deridiplomike me notë mesatare të lartë , të cilët nuk janë mbi 30 vjeç dhe të cilët e njohin shkëlqyeshëm gjuhën angleze.
Informatat më të hollësishme për kurset, kushtet e përgjithshme dhe formularët për konkurrim gjenden në http://www.fao.org/europe/news/detail-news/en/c/1257432/

Konkurrimi bëhet në mënyrë elektronike, në adresën e lartëshenuar, ndërsa afati i fundit për parashtrimin e formularit për konkurrim është 28 shkurt 2020.
Procedura për konkurrim dhe përzgjedhja e kandidatëve kryhet nga dhënësi i bursës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

priracnik-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook