Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se në vazhdim është thirrja publike për aplikim dhe pjesëmarrje në trajnim për zhvillimin e shkathtësive profesionale për bashkëpunim ekonomik dhe teknik në kuadër të Programit për bashkëpunim teknik dhe ekonomik të Qeverisë së Indisë. 

Në thirrjen publike mund të aplikojnë të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, të punësuar në sektorin publik dhe sektorin privat. Trajnimet realizohen në qendrat për ekselencë në Indi, ndërsa për kandidatët e përzgjedhur sigurohet vizë falas, biletë kthyese e avionit si dhe kompensim ditor në të holla gjatë qëndrimit.


Aplikimi është në formë eletronike në www.itecgoi.in, ku gjithashtu gjenden edhe të gjitha informacionet rrëth këtij programi dhe trajnimet e ofruara. Pastaj Fletëaplikimi dorëzohet në Ministrinë e Punëve të Jashtme - Drejtoria për Marrëdhënie Bilaterale me Vendet Jashtë Evropiane.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook